Privatlivs- og cookiepolitik

Indledning

Jeg indhenter kun personoplysninger i de tilfælde, hvor det er relevant for din aktivitet hos Fødselsterapeuten i Randers. Ved indsamling og behandling af dine personoplysninger overholder jeg altid alle relevante og gældende lovbestemmelser, herunder bl.a. persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Jeg vil kun opbevare dine personoplysninger, så længe jeg enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.fødselsterapeuteniranders.dk er Sarah Steffens Sørensen. 

Ægirsvej 59, 1. t.v.

8920 Randers NV.

CVR-nr. 40843388

Tlf. 42 83 38 77

kontakt@fødselsterapeuteniranders.dk

 

 

Personoplysninger, jeg indsamler

Fødselsterapeuten i Randers indsamler og behandler dine personoplysninger, når du foretager dig følgende:

  • Besøger min hjemmeside

  • Anmelder min hjemmeside

  • Laver bookinger til behandlinger/ydelser

  • Sender spørgsmål/kommentarer mm. i kontaktformularen

  • Opretter login på hjemmesiden

 

Hvis du ønsker at modtage en ydelse fra mig, har jeg brug for at indsamle visse personoplysninger, for at kunne tilbyde min service. Når du booker behandlinger/ydelser, indhentes oplysninger såsom dit navn, e-mailadresse, adresse og telefonnummer samt de oplysninger, du eventuelt noterer i kommentarfeltet. Alt afhængig af hvilken ydelse, du modtager fra mig, vil jeg også indsamle helbredsoplysninger om dig, hvilket dækker over din graviditetshistorik samt eventuelt andet relevant sygehistorik.

Betaling af ydelser hos Fødselsterapeuten i Randers foregår via MobilePay, som registreres af MobilePay Denmark A/S. Ved betaling med MobilePay modtager vi dit fornavn samt fire cifre af dit telefonnummer til betalingsidentifikation. Du kan læse MobilePay Denmark A/S’ privatlivspolitik her.

 

 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger såsom navn og adresse indhenter jeg for at vide hvem du er samt for at være bekendt med din bopæl, når jeg skal afgive besøg ved behandling. Din e-mailadresse indhenter jeg for at kunne sende dig en bekræftelse på din booking. Såfremt du har indtastet dit telefonnummer, vil du også modtage sms med bekræftelse og påmindelse af din aftale. Desuden modtager jeg dit navn og telefonnummer til at bekræfte din identitet i forbindelse med betaling af ydelser. Derudover modtager jeg også almindelige personoplysninger om dig, hvis du opretter dig i login-systemet, hvor du kan ændre på dine bookinger. Personoplysninger, der behandles til bogføring, behandles på baggrund af bogføringsloven. Slutteligt modtager jeg oplysninger om eventuelt helbred og graviditetsforløb. Dette gør jeg, for at jeg kan yde dig den bedst mulige behandling samt tage hensyn til eventuelle helbredsforhold.


 

Behandling og sletning

Personoplysningerne i din journal gemmes så længe fødselsforløbet er aktivt og slettes efter seks måneder. Ved fødselsforløbets afslutning udleveres journalen til dig.

Personoplysninger modtaget via min hjemmeside www.fødselsterapeuteniranders.dk opbevares så længe hjemmesiden er aktiv og eventuelt længere, såfremt der eksisterer juridiske forpligtelser eller sikkerhedsmæssige behov herfor.

Personoplysninger, der indgår i bogføringsmateriale, opbevares i fem år fra regnskabsårets udløb, hvorefter oplysningerne slettes (jf. bogføringsloven).


 

Andre modtagere af personoplysninger

Der benyttes en række tredjepartnere til at opbevare og behandle de personoplysninger, jeg har om dig. Behandling af personoplysningerne sker udelukkende på vegne af Fødselsterapeuten i Randers og i overenstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere. Der anvendes kun databehandlere beliggende i EU eller i lande, hvor der forekommer tilstrækkelig lov- og sikkerhedsmæssig beskyttelse af personoplysningerne.


 

Sikkerhed

Da jeg behandler både almindelige og følsomme personoplysninger, opbevares alle personoplysninger med største sikkerhed. Det betyder, at der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet, misbruges, kommer i hænde hos uvedkommende eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


 

Cookies

Når du besøger min hjemmeside, indsamles der oplysninger om dit besøg ved hjælp af cookies. Nedenfor kan du se, hvilke typer cookies, der anvendes samt hvilke, du kan til- og fravælge:

 

Nødvendige cookies (kan ændres i browserindstillinger, men ændringer kan påvirke brugen af hjemmesiden)

Disse cookies aktiverer kernefunktionalitet som sikkerhed, identitetsbekræftelse og netværksstyring. Disse cookies kan ikke deaktiveres i cookie-indstillingerne.

Marketing cookies (kan ændres i cookie-indstillinger)

Disse cookies bruges til at spore annonceeffektivitet, for at levere en mere relevant service og bedre annoncer, der passer til dine interesser.

Funktionelle cookies (kan ændres i cookie-indstillinger)

Disse cookies indsamler data, for at huske brugervalg, for at forbedre og give en mere personlig oplevelse.

Analytics-cookies (kan ændres i cookie-indstillinger)

Disse cookies hjælper med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden, opdage fejl og yde en generelt bedre analyse.

 

Du kan til enhver tid til- og fravælge brugen af cookies, hvilket gøres i pop-up boksen, der kommer frem, når du besøger hjemmesiden, eller ved at udvide boksen nederst i venstre hjørne (har du fjernet boksen ved at trykke på krydset, kan boksen hentes frem igen, ved at tilgå hjemmesiden på ny). Hjemmesiden anvender egne cookies samt cookies fra tredjepart. Tredjepart er underlagt alle til enhver tid gældende juridiske og lovmæssige restriktioner. Varigheden for opbevarelsen af cookies afhænger af cookie-typen.


 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder. Du har ret til at anmode mig om følgende:

  • At få oplyst om hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig.

  • At få få ændret urigtige eller ufuldstændige personoplysninger, jeg behandler om dig.

  • At gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger, jeg behandler om dig.

  • At få slettet personoplysninger, jeg behandler om dig.

  • At få begrænset personoplysninger, jeg behandler om dig.

  • At få overført personoplysninger, jeg behandler om dig, til en anden databehandler.

 

Ønsker du at indgive en eller flere af ovenstående anmodninger, kan du gøre det til min e-mailadresse kontakt@fødselsterapeuteniranders.dk. For at kunne forestå din anmodning, skal jeg sammen med din anmodning også modtage gyldig dokumentation for, at du er den, du udgiver dig for at være (f.eks. kopi af pas, sygesikring eller kørekort).

 

Du har også til enhver tid ret til at klage til Datatilsynet over min behandling af dine personoplysninger. Kontaktinformationerne til Datatilsynet er:

 

Datatilsynet

Borgergade 28,5.

1300 København

Telefon 33 19 32 00  

E-mail: dt@datatilsynet.dk

Billede af Juan Encalada

Følg mig

Følg mig på Instagram og facebook og få nyheder og gode rabatter.

  • Instagram
  • Facebook

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til

mine behandlinger eller blot er nysgerrig på, hvad jeg kan tilbyde dig.

Tak for din besked. Du hører fra mig hurtigst muligt.